Productes i Serveis

Newsletter

 Subscriviu-vos ara  per rebre en el vostre e-mail informació exclusiva i novetats.

Nom: 
Email:
Accepto les condicions

 

 

 

Noticies

Refractòmetre digital portàtil Pal-Dog&Cat de Atago
Abril 2019

 

 

Detecció precoç de  malatia renal  en mascotes amb el refractòmetro clínic veterinari  Pal-Dog&Cat

 

 

 

 

 

 

 

 

El Dr. Saito, director  de Hospital per Animals Crews de Tokyo utilitzant un  refractómetre Pal-Dog&Cat per  determinar el valor  exacte de la densitat  de la orina .
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La malatia renal crónica es la patología renal més frequent tant en el gos com gat. Una completa evaluació d'aquets pacients permetrà establir un diagnóstic correcte i prescriure el tractament.

Per estimar la concentració de soluts urinaris, els métodes disponibles son la osmometría (métode de referencia) i la densitat urinaria que pot ser determinada mitjançant la densimetría, la refractometría i les tires reactives.

La medició de densitat  de la orina per reflectometría permet el diagnóstic precoç de  la malatia renal amb major  sensibilitat que la  tira reactiva.  

Segons Hendrix (2002) i Thrall (2004), les tires reactives per densitat específica representen el mètode menys fiable per determinar aquest paràmetre, Villiers & Blackwood (2005) tampoc recomanen aquest mètode químic per  pacients veterinaris. Entre les seves limitacions es troba el fet  de que quan  la densitad es alta (major a 1.030), les tires reactives mostren una densitat baixa (Hendrix, 2002) i per altre banda generalment están fabricades per  realitzar lectures fins a 1.030 , pel que no cobreixen el rang de densitat específica normal de canins (1.015-1.045); degut a això, obviament no poden donar resultats de densitates més elevades del normal.

 


El  refractómetre digital Pal-Dog&Cat  es el mètode ideal per mesurar  la densitat de la orina en termes de cost, medició en camp, simplesa i fiabilitat.

ATAGO ( Japó)  es  la marca  líder en tecnología de refractòmetres des de fa  més de 70 anys.

Hendrix, C. 2002. Laboratory procedures for veterinary technicians. 4th. ed. Mosby, St. Louis, Missouri.
Thrall, M. 2004. Veterinary hematology and clinical chemistry. 1st ed. Lippincott Williams & Wilkins, Maryland.
Villiers, E. & L. Blackwood. 2005. Canine and feline clinical pathology. 2nd. ed. BSAVA, Inglaterra


Formació tècnica nous osmómetres Advanced Instruments Osmo1 i Osmopro
Juny 2018 Regne Unit

Osmometros Advanced Instruments

Formació tècnica  Osmòmetres Advanced Instruments Osmo1 i OsmoPRO

Marc Cáceres, responsable del Servei d'Assistència Tècnica de Tecil, ha rebut aquesta setmana  formació a la nova seu Europea  d'Advanced Instruments al Regne Unit.

Al curs han assistit, a més del Marc, els responsables tècnics dels principals distribuïdors europeus (Alemanya, Itàlia, República Txeca,  França, Bèlgica,  Suïssa i Suècia).

 

 

Nous Osmòmetres Osmo 1 i OsmoPRO.

Aquets experts tècnics van profunditzar coneixements de l'osmòmetre automàtic Osmopro llençat al mercat l' any passat i el nou osmòmetre  unimostra Osmo1 que subtitueix al popular model 3320.

Per això, després de rebre la explicació teòrica, van ser posats a prova, havent de  realitzar diferents tipus de reparacions tant de hardware com de software “in situ” sobre osmòmetres  previamente manipulats per l' instructor.

 La millora contínua dels nostres productes requereix estar al día de les noves tecnologies, per això els laboratoris que tenen osmòmetres instal.lats per Tecil, tenen la tranquil.litat de disposar de equips de última generació i un servei tècnic en contínua formació.


Nova línia de Kits Ràpids JusCheck
Abril 2018

Nova gama de Kits ràpids JusChek

Ens complau informar-vos que Tecil ha arribat a un acord amb l'empresa californiana Acro Biotech, Inc per a la distribució en exclusiva dels  kits ràpids JusChek.

Amb aquest acord Tecil amplia la seva actual gamma de kits ràpids, incorporant:

 

Drogues d'abus. Panells  configurables i anàlisis diferencial de més de 40 drogues

Marcadors cardíacs

Ginecologia /Obstetricia: embaràs, ovulació, ruptura de membrana, ToRCH...

Marcadors tumorals: TSOH, PSA...

Malalties  infeccioses per  bacteries o virus

Altres: consultar

Especialment indicats per al seu ús fora del laboratori per a una resposta ràpida en cas de sospita clínica. 

Tecil segueix treballant per introduir al mercat espanyol productes per a diagnòstic in vitro innovadors que compleixen els exigents estàndards de qualitat de la directiva europea.


Consulteu el nostre catàleg de proves disponibles 

 


Osmo1, Nou Micro-Osmòmetre Unimostra de AIcompanies
Febrer 2018

 

Osmo1, Nou Micro-Osmòmetre Unimostra de AIcompanies

Ens complau anunciar-vos el llançament del micro-Osmòmetre unimostra Osmo1.

La nostra representada Advanced Instruments ha redissenyat el popular micro-osmòmetre 3320 per convertir-lo en el nou Osmo1, ara amb major seguretat per al tractament i emmagatzematge de dades.

El nou Osmo1 segueix utilitzant la micropipeta de 20ul per a mesura directa, però la seva eficàcia i facilitat d'ús han estat incrementades gràcies a les següents novetats.


 

 Lector de còdig de barres integrat

 Connexió bidireccional al SIL via Ethernet  

 Pantalla tàctil interactiva

 Impressora incorporada 

Osmo1 utilitza la tecnologia de depresió del punt de congelació la  preferida per els laboratoris gracies a la seva exactitud, presició i facilitat d'us.

Coneix en 3 minuts com funciona el osmòmetre Osmo1 veient aquest video.

 

 

Si  disposa d'un osmòmetre AI antic i desitja cambiar-lo pot accedir a  les avantatges del nostre "plà renove".

Per sol·licitar més informació premi aquí.


 

 

 


Utilidad de los Osmómetros en industria farmacéutica
Febrer 2018

 

Utilitat dels Osmòmetres en la indústria farmacèutica

La osmolaritat ha de ser provada i controlada en totes aquelles formulacions que contenen agents per controlar la tonicitat o bé contenen en la seva descripció alguna referència a la tonicitat.

Com els següents productes formulats:

Coliris

Injectables

Medis de contrast

Vacunes

Sèrums

Solucions enterals i parenterals

Solucions òptiques i nasals

Els osmòmetres són excel·lents instruments per comprovar la tonicitat d'aquest tipus de formulacions farmacèutiques que travessen barreres fisiològiques.


Des de Tecil, volem ajudar-li a millorar la qualitat dels seus productes. Per això posem a la seva disposició recursos d'utilitat.

Premi aquí per sol.licitar  informació sobre la nostra gamma d'osmòmetres específics per a la indústria farmacèutica.

 


OSMOPRO, Nou Osmometre
Gener 2018

 

OsmoPro, l'únic osmòmetre que acompleix amb els requisits de la FDA

Ens complau anunciar-vos la nova versió  del microosmòmetre multimostra OSMOPRO.

La nostra representada Advanced Instruments l'ha perfeccionat, fins a convertir-lo en l'únic  osmòmetre per punt de congelació  que acompleix amb els exigents requisits de la darrera  revisió de la part 11 del codi 21 CFR de la FDA   per al registre electrònic i seguretat pel tractament  i enmagatzematge de  dades.


  Carrusel per  20 mostres 
      
  Resultats en només 90 segons
      
  Volum de mostra: 20 ul
      
  Funció per mostres urgents
      
  Lector de codi de barres integrat 
      
  Connexió a SIL
      
  Pantalla tàctil 
      
  Impressora incorporada

No deixi de veure el  video amb totes les característiques  d'aquest nou osmòmetre:

Premi  aquí per sol.licitar més informació.

 


LABCLIN 2017
Novembre 2017XI Congreso Nacional de Laboratorio Clínico (LABCLIN 2017)

 

Els dies 15,16 y 17 de novembre, Tecil va participa al XI Congreso Nacional de Laboratorio Clínico (LABCLIN 2017), celebrat al Palacio de Ferias y Congresos FYCMA, organitzat per la AEBM (Asociacion Española de Biopatologia Médica- Medicina de Laboratorio), AEFA (Asociación Española del Laboratorio Clínico), SEQCML (Sociedad Española de Medicina de Laboratorio).

Aquest any el programa ha estat molt avantguardista. S'han tractat avanços en matèria de biomarcadors, biòpsia líquida, POC...

Un tema molt interessant per a nosaltres ha estat  “l'Interpretació de l'estudi de líquids biològics”, ja que un dels problemes que es plantegen per al líquid cefaloraquidi LCR és el contatge cel·lular en càmera a causa que els equips disponibles al mercat no tenen la sensibilitat suficient.

A partir de Gener del 2018 nosaltres tindrem la solució, el Glocyte, primer comptador automàtic per LCR.

En només 30 microlitres és capaç de detectar des d'1 cèl·lula per microlitre.

 


 

 


Euromedlab Atenas 2017
Juliol 2017Presentació de l'estudi  de l'analitzador inmunològic POCT Reader de e-Diagnosis
a Euromedlab Atenas 2017


L'Hospital Virgen  del Rocio de Sevilla, referent dels hospitals públics d'Andalusia i que posseeix la unitat de cures intensives més gran d'Espanya, ha realitzat un estudi de l'analitzador inmunològic POC Reader de  e-Diagnosis per capçalera del malalt  denominat:

Procalcitonina PCT .Comparación de un método inmunocromatográfico con lector Point-of –care frente al inmunoensayo convencional.

L'estudi s'ha  presentat en el 22º Congres Europeu de Química Clínica y Medicina de Laboratori  “EuroMedLab 2017” celebrat del 11 al 15 de Junio 2017  a Atenas, organizat per  IFCC i per EFLM.


La conclusió de l'estudi indica:
 

"El requisit més important per el diagnòstic ràpid és la  sensibilitat, sota aquesta perspectiva, l'analitzador POCT Reader d'e-Diagnosis té excel·lent capacitat diagnostica (sensibilitat = 100%), així com una excel·lent capacitat de discriminació d'infecció bacteriana i consell d'antibioteràpia (especificitat = 100%).
El test presenta també excel·lent sensibilitat, amb nul percentatge de falsos negatius i baix percentatge de falsos positius per a la detecció de sèpsia greu.
L'analitzador POCT Reader d'E-Diagnosis permet una mesura còmoda i segura de la procalcitonina (PCT) amb resultats disponibles per als metges en 15 minuts en el punt d'atenció al pacient." 


 

Segons paraules de la Dra. Ana Rodriguez de la Unitat de Cures Neurocríticos aquest estudi juntament amb altres realitzats pel laboratori de bioquímica sobre la procalcitonina podrien motivar "valorar la funcionalitat del POC Reader d'e-Diagnosis sobre població pediàtrica. Caldria comparar una vegada més amb el mètode de referència. 


El Virgen del Rocío, segons els seus gestors, representa el major complex hospitalari d'Espanya, pel seu volum assistencial, la seva infraestructura i la seva dotació tecnològica. La implicació del departament de laboratori millora la garantia de qualitat dels POCT i la capacitat de controlar les proves realitzades fora dels laboratoris.