Productes i Serveis

Newsletter

 Subscriviu-vos ara  per rebre en el vostre e-mail informació exclusiva i novetats.

Nom: 
Email:
Accepto les condicions

 

 

 

Noticies

Automatizació anàlsis de orina
23 de Setembre 2019

Tiras de orina Dirui antiVit C 1000x255.png

 

Automatització de l' anàlisis d' orines

L'orina com "biopsia líquida" dels runyons proporciona valuosa informació sobre la salut d' un individu. Els runyons son els únics organs que poden ser  evaluats per un medi no invasiu. A més, degut a que l'orina es un ultrafiltrat del plasma, pot fer-se servir per evaluar i controlar la homeostasis corporal i molts processos de malalties metabòliques.

Per ser un tipus de mostra tan fàcil d'obtenir, els laboratoris es veuen obligats a realitzar grans quantitats d'análisis d' orines, raó per la qual els analitzadors automàtics han passat a ser aliats imprescindibles tant per l'anàlisis fisicoquímic com pel  morfològic. La tira reactiva d' orina i la microscopía poden descartar amb precisió la infecció urinaria. L' anàlisis d' orina automatitzat és una prova de detecció pràctica i  ràpida que evita cultius innecesaris per la majoria de pacients.

 

Analizador-orina-hibrido-FUS1000_kit instalacion.jpg

 

 

 Qué es un analitzador híbrid?

Es un analizador d'orines amb  capacitat per l'análisis fisicoquímic ( turbidesa, color, densitat i fins a 12 paràmetres químics) i per l' anàlisis morfológic ( fins 12 tipus d' elements formes). Combina 2 equips en un de sol  i és ideal per laboratoris amb poc espai.

 

 

Conservació  de  mostres d' orina

D'acord amb  les directrius europees, l'  orina ha d'examinar-se dins d'1 hora després de la micció  o dins de 4 hores si s'ha refrigerat.     

                                                                 

 

                                                                   En definitiva, la automatització de l' anàlisis d' orina de rutina:

1. Contribueix a la racionalització de la càrrega de treball  del técnic de laboratori.

2. Augmenta la productivitat i millorra la competència tècnica.

3. El tècnic es converteix en expert: verifica, controla i confirma automáticament els resultats.

4. Permet aplicar una gestió LEAN al  laboratori.

5. Redueix els riscos d' errors i d'infeccions per al  personal del laboratori.

6. Contribueix a una major fiabilitat dels resultats.

 

Des de la seva creació al 1992, DIRUI sempre s'ha dedicat a la R + D, fabricació i venda d' equips i reactius de diagnòstic d' alta qualitat, sent un dels primers fabricants d' equips per l'anàlisis d'orina. Tecil, com a representant a Espanya de Dirui, s'omple d'orgull al oferir l' analitzador híbrid d' orines  més petit del mercat,  ideal per  laboratoris amb poc espai.

 

 


Tests ràpids microbiologia
Setembre 2019

 
Setembre: tornada a l'escola i a les infeccions
La tornada a classe posa fi a les vacances d'estiu i dóna la benvinguda a temperatures més baixes, pluja i fred. Amb la tornada a les classes, arriba també el retrobament amb virus, bacteris i paràsits que provoquen la majoria de Malalties infeccioses típiques d'aquesta època de tardor com són la faringitis i les gastroenteritis.
 
Les Malalties infeccioses són una de les primeres causes de consulta per pediatres. Aúnque les Malalties infeccioses més comuns en nostre mitjà no solen revestir massa gravetat, consumeixin molts recursos assistencials.
Els test de detecció ràpida són eines fonamentals en les consultes d'atenció primària i en les urgències ja que promouen l'ús racional del medicament, evitant tractaments antibiòtics innecessaris que augmenten les resistències bacterianes. A més disminueixen costs al optimitzar els recursos, augmenten la qualitat de l'atenció prestada als pacients i la seva  seguretat (AEPAP, 2014). Els kits ràpids estan especialment indicats per a nens ja que són menys invasius en requerir poca quantitat de mostra.
Perquè la prova sigui fiable s'han de seguir fidelment les indicacions del fabricant: tipus de mostra requerida, mètode d'obtenció de mostra, passos indicats en la tècnica, temps mínim i màxim per obtenir resultats (habitualment entre 10 i 15 minuts), interpretació del test i la conservació. Les indicacions d'ús que s'adjunten en cada kit también informen sobre el mètode de l'assaig, control de qualitat a seguir, les precaucions i limitacions ús, els valors esperats, i les característiques tècniques com sensibilitat, especificitat, PRECISIÓ i reactivitat creuada.
Encara que els mètodes moleculars són més sensibles que els tests ràpids basats en la detecció d'antígens, són también més cars, més lents i no estan disponibles en tots els centres. En canvi, els tests basats en detecció d'antígens solen estar disponibles, són fàcils d'usar, donen resultats en el mateix dia de la visita, són assequibles i són cost-efectius, de manera que són els recomanats en la pràctica clínica diària .

 

Test qualitatius  per detecció ràpida de  malaties infeccioses més comuns1

En hisop naso-faringi

En orina o femta

En sang, plasma o serum

Adenovirus Pneumoniae

Combo Noro+Rota+Adeno+Astrovirus

Virus Herpes HSV (IgG-IgM)

Strep A

Combo Entamoeba+Giardia+Crystosporidium

H.Pylori

Virus respiratorio sincitial RSV

H.Pylori

Mononucleosis (EBV)

Combo Adeno+RSV

Clostridium difficile (GDH+Toxina A+B)

Brucella

Combo RSV+ Influenza

Strep pneumoniae

Tuberculosis

Combo RSV+Influenza+Adenovirus

Salmonella

Hepatitis A

Influenza A+B

Legionella

Tetanos

Strep B

Hepatitis A

Mycoplasma pneumoniae

Mycoplasma pneumoniae

Clamidia

Lime

 

Tecil   proporciona  tests de detecció segurs  que ajuden a la prevenció y al  diagnóstic ràpid de moltes malalties. Representa a Espanya la marca Juschek de Acro Biotech, grup multinacional líder en industria de diagnòstic rápid amb modernes instalacions a California acreditades por ISO13485 e inspeccionades regularment per la FDA que, amb més 500 test desenvolupats en els seus  20 anys de existencia, segueix lleçant noves proves mensualment.

Consulteu la gama completa  de més de 400 kits  rápids Juschek individuals o combinats i els  algorritmes d'ús  clínic recomenats .

Reservi ara els vostres  kits i no deixeu que les epidemies de tardor us agafins desprevinguts. 

 


Programa de control de qualitat per osmómetres Advanced QC
Agost, 2019

 

Advanced Instruments, LCC anuncia el llançament del seu programa estadístic ADVANCED QCTM per comparar mensualment i en temps real  controls de sèrum i orina per osmòmetres.

 

El programa Advanced QCTM proporciona informes instàntanis i mensuals d' avaluació interna i 

externa de controls de qualitat en temps real.  El programa  Advanced QCTM és un   programa intuitiu molt fàcil de usar i proporciona

la seguritat de que esteu obtenint osmolalitats precises dels pacients.

 

Els controls de qualitat per osmòmetres recomenats 

pel fabricant Advanced Instruments

( controls basats en proteïnes ProtinolTM i

controls de osmolalitat en orina RenolTM) 

estàn disenyats específicament per ser usats 

en osmòmetros de punt de

congelació.

 

    

Protinol i Renol son utilitzats diariament pels laboratoris per ajudar a complir amb els requisits reglamentaris per control de qualitat que exigeixen disposar de controls amb valors próxims als nivells de decisió.

Els resultats de la osmolalitat son vitals pel diagnòstic i tractament de pacients crítics, no perdeu el control de la vostra qualitat.

Feu click aquí per més informació sobre els controls per osmómetres.

 


Kits Ràpids per drogues Juschek
Juliol 2019


Analitzador de gasos en sang Edan i 15
Juliol 2019

Arriba a Espanya  l’analitzador de gasos en sang POC  més avançat del mercat 

 

Tecil es complau en anunciar el seu acord comercial amb la companyia Edan per la distribució a Espanya del analitzador de gasos en sang i15 especialment dissenyat per  urgències.  i15 es portàtil, fàcil de usar i realitza proves flexibles en  6 tipus de  targetes sensores  rebutjables. Amb aquest acord Edan amplia  la seva xarxa de distribuïdors europeus, que donen servei a equips instal·lats a França, Itàlia, Alemanya...

Característiques destacables:

   Mida petita i pes lleuger amb  bateria recarregable incorporada
   Procediment de treball de 3 passos per augmentar la eficiència
   Lliure de Manteniment
   Llest en qualsevol moment sense consumir reactius.
   Aspiració i calibració automàtica de la mostra per garantitzar precisió i fiabilitat
   Integració perfecta amb LIS / HIS a través de xarxa cablejada o inalàmbrica
   Memòria per 10.000 dades de pacients i transferència de dades per USB
   Interfaz de usuari amigable amb pantalla tàctil LCD a color amb "semàfor"
   Tutorials multimèdia incorporats
   Fins 10 paràmetres en una sola  targeta.
   Llarga vida útil de la targeta  a temperatura ambient.

Consulteu la gama actual de targetes disponibles i les que estàn en desenvolupament a la plana corresponent a gasometries


OsmoTECH: el osmòmetro per la industria biotec
Juny 2019

OsmoTECH: el  osmómetro para industria biotec

Tecil  se  complace en presentar el osmómetro OsmoTECH, el miembro más reciente de la familia Advanced. El Osmotech está específicamente diseñado para la industria  biotec que precisa cumplir con el cap.  21 CFR Parte 11 de la FDA sobre registros electrónicos y firmas electrónicas (ERES).

Informació general sobre el osmómetro OsmoTECH

La gestión de datos, las funciones de seguridad y el servidor web incorporado del OsmoTECH superan las de otros osmómetros. OsmoTECH es el osmómetro ideal para los entornos GMP más exigentes. Además,  utiliza la depresión del punto de congelación, el método de referencia en osmometría.

OsmoTECH,además de cumplir con 21 CFRpart11, puede:

   * Optimizar la salud celular y mejorar el rendimiento del producto.

   * Asegurar la preparación precisa de medios y búfer

   * Identificar los problemas del proceso y evitar costosas pérdidas
    de 
lotes.

Por qué medir la osmolaridad?

La osmolaridad es un parámetro crítico durante el desarrollo y fabricación de productos biotec. Su implementación garantiza una preparación óptima de los medios, el estado de las células  y la calidad del producto.

   * Las mediciones son rápidas y precisas.
   * Fácil de usar y confiable
   * Funciona bien con muestras pequeñas.
   * Funciona con casi cualquier matriz líquida.
   * Proporciona una caracterización completa de la concentración.

A diferencia de otros métodos (densidad específica, índice de refracción y conductividad) sólo la osmolalidad es  independiente del tamaño, estado de ionización, forma y otras características físicas de las soluciones líquidas.

Para saber más sobre las aplicaciones de la osmometría en la industria biotec consulte la nota aplicativa:

Osmolality as a concentration measurement method for key buffers in bioprocessing
 

 


Euromedlab 2019
Barcelona, del 10 al 23 maig 2019

 
 
 

Barcelona, capital de la medicina de laboratori amb el congrés Euromedlab

 

Euromedlab, el congrés científic de medicina de laboratori més important d' Europa, celebrat aquesta  setmana a Barcelona va reunir més de 6000 participants.

Aquesta setmana Barcelona  ha acollit Euromedlab, el 23º Congrés de Química Clínica i Medicina de Laboratori organitzat per la Federació Internacional i la Societat Espanyola de Química Clínica i Medicina de Laboratori (IFCC_EFML)   ( SEQCML ).

Durant 5 díess, 83 paissos han debatut a  Barcelona sobre els  últims avanços en bioquímica, el microbioma, els "point of care ", el paper dels marcadors cardíacs a la práctica clínica o la nova regulació europea IVD 2017/746  .

 

Es la segona vegada que Barcelona acull aquest congrés -la primera va ser fa 16 anys- i ha superat  el récord de assistència aconseguit a París el 2015.  En el  2003 Tecil va presentar  por primer cop el  prototip de l'  analizador de clor en suor ISEsweat. Moltes coses han passat en aquets 16 anys, i ara podem dir amb orgull que ISEsweat es l' analitzador de clor en suor més avanzat  del mercat pel  diagnòstic de la fibrosi quística.

Entre els 1560 abstracts presentats, un porta el  títol      International external quality evaluation on new sweat testanalyzer: ISEsweat II   ,  es un treball realitzat pels nostres equips de qualitat i R&D que  inclou dades de 24 messos de participació del  analitzador de clor en suor ISEsweat en un programa extern internacional de evaluació de la qualitat.

Com empresa catalana fincada a Barcelona,  es una gran satisfacció que el EUROMEDLAB 2019 s'hagi celebrat a la nostra ciutat. El Congrés te una gran repercusió internacional, no només europea, i ha comptat amb 90 expositors, amb algun d' ells hem creat nous vincles i amb altres  hem reforçat els que ja  teníem.

Des de Tecil, la nostra felicitació  als  organitzadors, en especial a la SEQCML  pels seu esforç i  dedicació que han culminat en un gran event.

 

 


CONTROL DE CALIDAD CONCENTRADOS DE HEMATIES DESGLICEROLIZADOS
Maig 2019

 

 

 

 
CONTROL DE QUALITAT CONCENTRATS DE HEMATIES DESGLICEROLITZATS
  El sistema de qualitat dels centres  de transfusió ha de garantitzar que tots els processos crítics cumpleixen amb les especificacions mínimes de la “Guía per la preparació, us i control de qualitat dels components sanguínis”.1,2
 
 
 

La desglicerolizació (DG) de hematíes per mitjà de rentats amb solucions de osmolaritat decrecient, es un procès crític ja que la presencia de concentracions superiors al 2% de glicerol poden produir hemólisis in vivo.

El mètode comú per mesurar la DG de eritròcits previament congelats es determinar la osmolalitat del líquit sobrenedant després de completar el cicle de rentat.
 

Els osmómetres Advanced Instruments  210, Osmo1 i Osmopro ajuden  als centres de transfusió a  millorar la qualitat dels components sanguínis i la seguretat dels pacients, cumplint  amb els estàndars vigents.

TECIL disposa de protocols IQ (Qualificació de la Instalació) i OQ (Qualificación de la Operació) per validar qualsevol  osmómetre Advanced Instruments. Aquets protocols garantitzen  la correcta instalació dels analitzadors i la competencia del usuari.
  1. Guide to the preparation, use and quality assurance of blood components, Recommendation No. R (95) 15. 19thed.,  2017. E DQM & HC Council of Europe. Disponibleen:  https://www.edqm.eu/en/blood-transfusion-guide
2. Directiva (UE) 2016/1214 de la Comisió de 25 de juliol de 2016 pel que se modifica la Directiva 2005/62/CE  referent a les norme i especicacions relatives a un sistema de qualitat per als centres de transfusió sanguínea.