Productes i Serveis

Newsletter

 Subscriviu-vos ara  per rebre en el vostre e-mail informació exclusiva i novetats.

Nom: 
Email:
Accepto les condicions

 

 

 

Noticies

Programa de control de qualitat per osmómetres Advanced QC
Agost, 2019

 

Advanced Instruments, LCC anuncia el llançament del seu programa estadístic ADVANCED QCTM per comparar mensualment i en temps real  controls de sèrum i orina per osmòmetres.

 

El programa Advanced QCTM proporciona informes instàntanis i mensuals d' avaluació interna i 

externa de controls de qualitat en temps real.  El programa  Advanced QCTM és un   programa intuitiu molt fàcil de usar i proporciona

la seguritat de que esteu obtenint osmolalitats precises dels pacients.

 

Els controls de qualitat per osmòmetres recomenats 

pel fabricant Advanced Instruments

( controls basats en proteïnes ProtinolTM i

controls de osmolalitat en orina RenolTM) 

estàn disenyats específicament per ser usats 

en osmòmetros de punt de

congelació.

 

    

Protinol i Renol son utilitzats diariament pels laboratoris per ajudar a complir amb els requisits reglamentaris per control de qualitat que exigeixen disposar de controls amb valors próxims als nivells de decisió.

Els resultats de la osmolalitat son vitals pel diagnòstic i tractament de pacients crítics, no perdeu el control de la vostra qualitat.

Feu click aquí per més informació sobre els controls per osmómetres.

 


Analitzador de gasos en sang Edan i 15
Juliol 2019

Arriba a Espanya  l’analitzador de gasos en sang POC  més avançat del mercat 

 

Tecil es complau en anunciar el seu acord comercial amb la companyia Edan per la distribució a Espanya del analitzador de gasos en sang i15 especialment dissenyat per  urgències.  i15 es portàtil, fàcil de usar i realitza proves flexibles en  6 tipus de  targetes sensores  rebutjables. Amb aquest acord Edan amplia  la seva xarxa de distribuïdors europeus, que donen servei a equips instal·lats a França, Itàlia, Alemanya...

Característiques destacables:

   Mida petita i pes lleuger amb  bateria recarregable incorporada
   Procediment de treball de 3 passos per augmentar la eficiència
   Lliure de Manteniment
   Llest en qualsevol moment sense consumir reactius.
   Aspiració i calibració automàtica de la mostra per garantitzar precisió i fiabilitat
   Integració perfecta amb LIS / HIS a través de xarxa cablejada o inalàmbrica
   Memòria per 10.000 dades de pacients i transferència de dades per USB
   Interfaz de usuari amigable amb pantalla tàctil LCD a color amb "semàfor"
   Tutorials multimèdia incorporats
   Fins 10 paràmetres en una sola  targeta.
   Llarga vida útil de la targeta  a temperatura ambient.

Consulteu la gama actual de targetes disponibles i les que estàn en desenvolupament a la plana corresponent a gasometries


OsmoTECH: el osmòmetro per la industria biotec
Juny 2019

OsmoTECH: el  osmómetro para industria biotec

Tecil  se  complace en presentar el osmómetro OsmoTECH, el miembro más reciente de la familia Advanced. El Osmotech está específicamente diseñado para la industria  biotec que precisa cumplir con el cap.  21 CFR Parte 11 de la FDA sobre registros electrónicos y firmas electrónicas (ERES).

Informació general sobre el osmómetro OsmoTECH

La gestión de datos, las funciones de seguridad y el servidor web incorporado del OsmoTECH superan las de otros osmómetros. OsmoTECH es el osmómetro ideal para los entornos GMP más exigentes. Además,  utiliza la depresión del punto de congelación, el método de referencia en osmometría.

OsmoTECH,además de cumplir con 21 CFRpart11, puede:

   * Optimizar la salud celular y mejorar el rendimiento del producto.

   * Asegurar la preparación precisa de medios y búfer

   * Identificar los problemas del proceso y evitar costosas pérdidas
    de 
lotes.

Por qué medir la osmolaridad?

La osmolaridad es un parámetro crítico durante el desarrollo y fabricación de productos biotec. Su implementación garantiza una preparación óptima de los medios, el estado de las células  y la calidad del producto.

   * Las mediciones son rápidas y precisas.
   * Fácil de usar y confiable
   * Funciona bien con muestras pequeñas.
   * Funciona con casi cualquier matriz líquida.
   * Proporciona una caracterización completa de la concentración.

A diferencia de otros métodos (densidad específica, índice de refracción y conductividad) sólo la osmolalidad es  independiente del tamaño, estado de ionización, forma y otras características físicas de las soluciones líquidas.

Para saber más sobre las aplicaciones de la osmometría en la industria biotec consulte la nota aplicativa:

Osmolality as a concentration measurement method for key buffers in bioprocessing
 

 


Euromedlab 2019
Barcelona, del 10 al 23 maig 2019

 
 
 

Barcelona, capital de la medicina de laboratori amb el congrés Euromedlab

 

Euromedlab, el congrés científic de medicina de laboratori més important d' Europa, celebrat aquesta  setmana a Barcelona va reunir més de 6000 participants.

Aquesta setmana Barcelona  ha acollit Euromedlab, el 23º Congrés de Química Clínica i Medicina de Laboratori organitzat per la Federació Internacional i la Societat Espanyola de Química Clínica i Medicina de Laboratori (IFCC_EFML)   ( SEQCML ).

Durant 5 díess, 83 paissos han debatut a  Barcelona sobre els  últims avanços en bioquímica, el microbioma, els "point of care ", el paper dels marcadors cardíacs a la práctica clínica o la nova regulació europea IVD 2017/746  .

 

Es la segona vegada que Barcelona acull aquest congrés -la primera va ser fa 16 anys- i ha superat  el récord de assistència aconseguit a París el 2015.  En el  2003 Tecil va presentar  por primer cop el  prototip de l'  analizador de clor en suor ISEsweat. Moltes coses han passat en aquets 16 anys, i ara podem dir amb orgull que ISEsweat es l' analitzador de clor en suor més avanzat  del mercat pel  diagnòstic de la fibrosi quística.

Entre els 1560 abstracts presentats, un porta el  títol      International external quality evaluation on new sweat testanalyzer: ISEsweat II   ,  es un treball realitzat pels nostres equips de qualitat i R&D que  inclou dades de 24 messos de participació del  analitzador de clor en suor ISEsweat en un programa extern internacional de evaluació de la qualitat.

Com empresa catalana fincada a Barcelona,  es una gran satisfacció que el EUROMEDLAB 2019 s'hagi celebrat a la nostra ciutat. El Congrés te una gran repercusió internacional, no només europea, i ha comptat amb 90 expositors, amb algun d' ells hem creat nous vincles i amb altres  hem reforçat els que ja  teníem.

Des de Tecil, la nostra felicitació  als  organitzadors, en especial a la SEQCML  pels seu esforç i  dedicació que han culminat en un gran event.

 

 


CONTROL DE CALIDAD CONCENTRADOS DE HEMATIES DESGLICEROLIZADOS
Maig 2019

 

 

 

 
CONTROL DE QUALITAT CONCENTRATS DE HEMATIES DESGLICEROLITZATS
  El sistema de qualitat dels centres  de transfusió ha de garantitzar que tots els processos crítics cumpleixen amb les especificacions mínimes de la “Guía per la preparació, us i control de qualitat dels components sanguínis”.1,2
 
 
 

La desglicerolizació (DG) de hematíes per mitjà de rentats amb solucions de osmolaritat decrecient, es un procès crític ja que la presencia de concentracions superiors al 2% de glicerol poden produir hemólisis in vivo.

El mètode comú per mesurar la DG de eritròcits previament congelats es determinar la osmolalitat del líquit sobrenedant després de completar el cicle de rentat.
 

Els osmómetres Advanced Instruments  210, Osmo1 i Osmopro ajuden  als centres de transfusió a  millorar la qualitat dels components sanguínis i la seguretat dels pacients, cumplint  amb els estàndars vigents.

TECIL disposa de protocols IQ (Qualificació de la Instalació) i OQ (Qualificación de la Operació) per validar qualsevol  osmómetre Advanced Instruments. Aquets protocols garantitzen  la correcta instalació dels analitzadors i la competencia del usuari.
  1. Guide to the preparation, use and quality assurance of blood components, Recommendation No. R (95) 15. 19thed.,  2017. E DQM & HC Council of Europe. Disponibleen:  https://www.edqm.eu/en/blood-transfusion-guide
2. Directiva (UE) 2016/1214 de la Comisió de 25 de juliol de 2016 pel que se modifica la Directiva 2005/62/CE  referent a les norme i especicacions relatives a un sistema de qualitat per als centres de transfusió sanguínea.

 


Refractòmetre digital portàtil Pal-Dog&Cat de Atago
Abril 2019

 

 

Detecció precoç de  malatia renal  en mascotes amb el refractòmetro clínic veterinari  Pal-Dog&Cat

 

 

 

 

 

 

 

 

El Dr. Saito, director  de Hospital per Animals Crews de Tokyo utilitzant un  refractómetre Pal-Dog&Cat per  determinar el valor  exacte de la densitat  de la orina .
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La malatia renal crónica es la patología renal més frequent tant en el gos com gat. Una completa evaluació d'aquets pacients permetrà establir un diagnóstic correcte i prescriure el tractament.

Per estimar la concentració de soluts urinaris, els métodes disponibles son la osmometría (métode de referencia) i la densitat urinaria que pot ser determinada mitjançant la densimetría, la refractometría i les tires reactives.

La medició de densitat  de la orina per reflectometría permet el diagnóstic precoç de  la malatia renal amb major  sensibilitat que la  tira reactiva.  

Segons Hendrix (2002) i Thrall (2004), les tires reactives per densitat específica representen el mètode menys fiable per determinar aquest paràmetre, Villiers & Blackwood (2005) tampoc recomanen aquest mètode químic per  pacients veterinaris. Entre les seves limitacions es troba el fet  de que quan  la densitad es alta (major a 1.030), les tires reactives mostren una densitat baixa (Hendrix, 2002) i per altre banda generalment están fabricades per  realitzar lectures fins a 1.030 , pel que no cobreixen el rang de densitat específica normal de canins (1.015-1.045); degut a això, obviament no poden donar resultats de densitates més elevades del normal.

 


El  refractómetre digital Pal-Dog&Cat  es el mètode ideal per mesurar  la densitat de la orina en termes de cost, medició en camp, simplesa i fiabilitat.

ATAGO ( Japó)  es  la marca  líder en tecnología de refractòmetres des de fa  més de 70 anys.

Hendrix, C. 2002. Laboratory procedures for veterinary technicians. 4th. ed. Mosby, St. Louis, Missouri.
Thrall, M. 2004. Veterinary hematology and clinical chemistry. 1st ed. Lippincott Williams & Wilkins, Maryland.
Villiers, E. & L. Blackwood. 2005. Canine and feline clinical pathology. 2nd. ed. BSAVA, Inglaterra


Formació tècnica nous osmómetres Advanced Instruments Osmo1 i Osmopro
Juny 2018 Regne Unit

Osmometros Advanced Instruments

Formació tècnica  Osmòmetres Advanced Instruments Osmo1 i OsmoPRO

Marc Cáceres, responsable del Servei d'Assistència Tècnica de Tecil, ha rebut aquesta setmana  formació a la nova seu Europea  d'Advanced Instruments al Regne Unit.

Al curs han assistit, a més del Marc, els responsables tècnics dels principals distribuïdors europeus (Alemanya, Itàlia, República Txeca,  França, Bèlgica,  Suïssa i Suècia).

 

 

Nous Osmòmetres Osmo 1 i OsmoPRO.

Aquets experts tècnics van profunditzar coneixements de l'osmòmetre automàtic Osmopro llençat al mercat l' any passat i el nou osmòmetre  unimostra Osmo1 que subtitueix al popular model 3320.

Per això, després de rebre la explicació teòrica, van ser posats a prova, havent de  realitzar diferents tipus de reparacions tant de hardware com de software “in situ” sobre osmòmetres  previamente manipulats per l' instructor.

 La millora contínua dels nostres productes requereix estar al día de les noves tecnologies, per això els laboratoris que tenen osmòmetres instal.lats per Tecil, tenen la tranquil.litat de disposar de equips de última generació i un servei tècnic en contínua formació.


Nova línia de Kits Ràpids JusCheck
Abril 2018

Nova gama de Kits ràpids JusChek

Ens complau informar-vos que Tecil ha arribat a un acord amb l'empresa californiana Acro Biotech, Inc per a la distribució en exclusiva dels  kits ràpids JusChek.

Amb aquest acord Tecil amplia la seva actual gamma de kits ràpids, incorporant:

 

Drogues d'abus. Panells  configurables i anàlisis diferencial de més de 40 drogues

Marcadors cardíacs

Ginecologia /Obstetricia: embaràs, ovulació, ruptura de membrana, ToRCH...

Marcadors tumorals: TSOH, PSA...

Malalties  infeccioses per  bacteries o virus

Altres: consultar

Especialment indicats per al seu ús fora del laboratori per a una resposta ràpida en cas de sospita clínica. 

Tecil segueix treballant per introduir al mercat espanyol productes per a diagnòstic in vitro innovadors que compleixen els exigents estàndards de qualitat de la directiva europea.


Consulteu el nostre catàleg de proves disponibles