Productes i Serveis

Newsletter

 Subscriviu-vos ara  per rebre en el vostre e-mail informació exclusiva i novetats.

Nom: 
Email:
Accepto les condicions

 

 

 

Politica de Qualitat

TECIL, S. A. empresa dedicada al subministrament i fabricació d'analitzadors de laboratori, assumeix el compromís d'implementar i millorar contínuament el seu Sistema de Gestió Qualitat, basat en els requisits normatius ISO 9001 i 13485 complint amb la legislació vigent i altres requisits que siguin  aplicables a la seva activitat industrial.

Per aquest motiu la direcció de TECIL, S. A. es compromet a:
 

  1. Donar un estricte compliment tant als Requisits Legals, Normatius i altres que l'Organització subscrigui.

 

  1. Establir i revisar periòdicament els Objectius i Metes de l'empresa, a fi d'impulsar la millora contínua i augmentant la qualitat del servei i disponibilitat al client.

 

  1. Aportar els Recursos Humans i Materials que garanteixin la correcta implantació i manteniment del Sistema de Qualitat. Així com garantir la formació adequada del personal d'acord amb els aspectes associats a la gestió de la Qualitat, que faciliti la seva implicació en la interpretació i compliment dels procediments i instruccions elaborats a tal fi.

 

  1. Aconseguir un procés de millora contínua del Sistema de Qualitat a través d'un esforç de grup, posant èmfasi a incrementar la competitivitat al mercat per mitjà de la millora de la qualitat i de la productivitat.

 

  1. Assegurar la satisfacció dels nostres clients amb els nostres productes i serveis a través de la constant reducció de no conformitats i avançant-se a l'aparició de les mateixes. Assegurar que els productes i serveis realitzats són fiables i compleixen els requisits establerts pel client.

 

  1. Tenir un creixement real i sostingut basat en l'optimització de beneficis i la millora constant.

 

  1. Seleccionar els proveïdors i subcontractistes més adequats a cada moment, buscant amb ells una relació el més beneficiosa possible que permeti subministrar productes amb preus competitius i de qualitat.

 

  1. Fomentar el coneixement i l'ús de les millors tecnologies disponibles.

Aquesta política es troba a la disposició de tot el personal de l'empresa i del públic que vulgui conèixer-la, i la direcció estableix els mitjans necessaris perquè tots la coneguin, entenguin i portin a la pràctica.

 

                                                                     Barcelona 20 de Febrer 2019