Productes i Serveis

Newsletter

 Subscriviu-vos ara  per rebre en el vostre e-mail informació exclusiva i novetats.

Nom: 
Email:
Accepto les condicions

 

 

 

Rosa Passarell

 Assessora  Científica, sòcia desde 1992

 


Vaig acabar la carrera de Farmàcia a finals dels  80 amb molt mal d'estomac. Volia aplicar tots els meus  coneixements, però no volia treballar a una farmàcia ni tancar-me a un laboratori , què puc fer, què puc fer... Mentre ho pensava, vaig deixar el meu nº de contacte a la  borsa de treball de la Facultat, vaig fer la Tesina en el Laboratori del Dr. Sabater Tobella , tota una  autoritat en bioquímica, però jo m'avorria terriblement fent anàlisis interminables al laboratori. Vaig treballar a unes quantes  farmàcies, però  no em va agradar fer de dependent de medicaments. Els clients venien amb les caixes buides de medicaments, i quant preguntava per a què volien aquest medicament em portava sorpreses descomunals. Com aquella dona que em demanava Clamoxyl  perquè creia que eren vitamines i feia tres mesos que ho prenia, o aquell senyor que volia descongestionant nasal para netejar-se el nas. Segurament si les farmàcies haguessin sigut meves haurien hagut de tancar als  4  dies, la gent em demanava  medicaments que jo estava convençuda que no necessitava. Però un dia vaig rebre la trucada  que canviaria al meva vida. La meva mare em va dir:  Nena t'ha trucat el Sr Caceres, aquí tens el telèfon. Vaig trucar sense saber qui era i em va dir que volia entrevistar-me per treballar a la seva empresa. Llavors no existia Internet, així que  vaig anar sense tenir idea de que seria la empresa  la empresa, però el nom em va agradar :  Servilab. Es tractava de vendre   Instrumentació científica per a  laboratoris. Jo no tenia massa  experiència amb  equips de laboratori ja que en les pràctiques de la facultat veiem els  equips de lluny , nomes els professors  podien tocar-los . No era molt parladora, però em vaig atrevir i li vaig dir: Miri, Sr Caceres  jo de tot això no en se gaire, però la feina m’ interessa i jo  puc aprendre a fer-ho be. Ell va pensar que potser la meva falta de experiència podria suplir-la amb el meu entusiasme i així va ser com vaig començar a desenvolupar la meva carrera professional en el camp de la   tecnologia mèdica, un mom que em va semblar  apassionant.
El Sr. Cáceres era tècnic electrònic de professió y emprenedor de vocació. Em va deixar un munt de  manuals que estudiar i una llista de clients a visitar. Jo estudiava y estudiava tots aquells manuals sense entendre la meitat fins que un dia el Sr Cáceres em va dir. Què fas aquí encara? Surt a visitar!. Així  que amb una  maleta carregada  de catàlegs vaig anar a visitar clients per tota España. Cada cop que visitava un client aprenia una cosa més, quines eren les seves necessitats, quina era la meva  mi competència...Y vaig aprendre a parlar amb els clients , a sortejar problemes , a conèixer  cóm funciona l'administració dels hospitals , cóm funcionen les multinacionals ... Quan arribava a la oficina el Sr. Cáceres i jo parlàvem de com havien anat les visites i ell sempre em donava idees ,o em deia : què dius ? Això es impossible!
Ara recordo aquell vell doctor  que em va preguntar  alguna cosa que no vaig saber contestar i em va fer posar vermella quan em va dir: srta, voste està molt verda, oi?  O aquella doctora  que em va demanar quines garanties li donava jo que Tecil seguiria existint l'any següent. Però la empresa va seguir, i tant que va seguir ....
Va ser una lluita desigual, una petita empresa de instrumentació científica contra  empreses multinacionals  que cada cop es feien mes grans  como Abbott, Roche, Siemens,... Llavors no existia  la gran xarxa, ni el telèfon mòbil, ni las tarifes planes. Jo havia de carregar tots els catàlegs, els pressupostos  i esperar fins que aconseguia que me atenguessin.
Poc a poc vam anar creant la nostra  cartera de clients i ara tenim una  excel•lent clientela  fidel que ha anat creixent amb nosaltres. Al  2006  vam donar un gran pas endavant  al obtenir la certificació ISO 9001 i ISO 13485 tant per a la distribució com per el disseny i fabricació d'equips propis.
Avui dia, Tecil  ja no es només una petita empresa local,  ara som coneguts en tots els continents , però no hem perdut la  nostra característica principal, la que ens fa únics : el tracte   personal  d'un equip altament motivat vers els nostres clients. Els nostres clients i el nostre equip son el nostre tresor.