Productes i Serveis

Newsletter

 Subscriviu-vos ara  per rebre en el vostre e-mail informació exclusiva i novetats.

Nom: 
Email:
Accepto les condicions

 

 

 

Rafa Camero

 


(Barcelona, 1980) 
 


Càrrec: Responsable de I+D   


E-mail: proyecto@tecil.com

skype: id_tecil


Al 2006, la seva apassionada afició  per la Informática el va portar a unir-se al projecte del  test de la suor des del inici, primer com a becari de la ma d'experts investigadors del Centre Nacional de Microelectrònica  i més tard com a únic desenvolupador, cuidant i enriquint ISEsweat com si fos el seu fill.  Va participar en varis congressos internacionals , fins que al 2012 va  presentar  una conferencia amb els resultats de la  avaluació clínica multicèntrica del ISEsweat davant de la  Sociedad Europea de Fibrosis Quística.
En la seva actual posició de  Responsable  de R+D, dissenya el software  de l' analitzador de clor en suor ,ISEsweat i també porta altres projectes directament o en col•laboració  amb  la Universitat.
Rafa ha completat la seva llicenciatura en Química amb  cursos de  programació , disseny i aplicació de noves tecnologies i  actualment està cursant estudis d' alemany. Mentre gaudeix jugant entre pantalles i microprocessadors, somia amb creuar Amèrica de Nord a Sud amb la seva  companya  inseparable, la seva  moto.