Productes i Serveis

Newsletter

 Subscriviu-vos ara  per rebre en el vostre e-mail informació exclusiva i novetats.

Nom: 
Email:
Accepto les condicions

 

 

 

Alex Cáceres Gálvez

 

 

(Barcelona, 1960)
 

President,  soci fundador des de 1984

 

Vaig començar a  treballar com a  tècnic a la empresa C.R.Marés,S.A quan tenia només 16 anys ( foto ),i encara estava estudiant electrònica  l' Escola Industrial . Al 1984, la empresa travessava una forta crisis econòmica deguda a la morositat de la Seguritat Social. Vaig buscar alternatives i vaig decidir començar una nova etapa professional, fundant una empresa de servei tècnic independent pel  manteniment de tot  tipus de instrumentació científica a la que vaig anomenar Servilab. Ben aviat, les peticions d'assistència  tècnica can augmentar considerablement y es van unir a mi  antics companys de Marés. La meva especialitat eren els analitzadors  de constants crítiques, como pH i gasos en sang, electròlits i metabòlits, co-oxímetres, i amb els anys  els osmòmetres i els  analitzadors d' hematologia i el test de la suor.  Acudia amb al meva maleta de eines a qualsevol lloc d' Espanya, i els  laboratoris em rebien amb les portes obertes, doncs jo estava allà per solucionar  problemes.  Els ingressos eren interessants però la facturació estava limitada a la llarga jornada laboral del tècnic,  i als pocs  anys vaig  decidir oferir als  meus clients també   reactius i  consumibles pels equips que jo mateix reparava. Per a repartir riscos aquesta segona empresa la vaig dedicar exclusivament a la importació i distribució i la vaig registrar amb el nom de  Tecil, SA.
Més tard, les multinacionals van inventar el concepte  de cessió d'equips   per consum per  acabar amb el negoci dels reactius genèrics, així va ser com vaig començar a  comercialitzar equips propis. Vaig ser el primer distribuïdor d'ultramar dels petits analitzadors d' electròlits Easylyte,  fabricats a Massachusetts per la companyia Medica,  que es van fer molt populars. Vaig aconseguir , entre altres , la representació de   marques que encara avui  seguim comercialitzat com; analitzadors hematològics de Diatron (Hungria),  clorímetres de Slamed (Alemania), analitzadors de gassos en sang de Technomedica (Japó) , analitzadors portàtils de lactat en sang de Arckray (Japó), el bilirrubinómetre d' Apel (Japó) i en 1998  per fi, vaig obtenir  la representació dels  prestigiosos  osmòmetres Advanced Instruments fabricats a USA. 
La tecnologia es la meva passió ,i què millor manera d'estar sempre al dia que ser  representant oficial  de  empreses de tecnologia mèdica?. Cada any es  produïa  un nou avanç , cada any un nou model...era un mercat tan dinàmic com la informàtica o la electrònica de consum. Però després,  les estrictes normatives en productes sanitaris van limitar tant la innovació que molts petits fabricants  van ser absorbits o fusionats  per multinacionals farmacèutiques.
Per això, em sento molt orgullós  del meu petit invent, l' ISEsweat. El vaig patentar com el primer analitzador de clor  en suor  pel  diagnòstic de la fibrosis quística juntament amb la meva esposa, Rosa Passarell, l'any  2006, i ha estat la pedra angular de la nostra expansió i el nostre  reconeixement internacional.
Transformar una empresa distribuïdora en una empresa fabricant no ha esta senzill, però tinc la satisfacció de comptar amb  un equip de persones molt capacitades que ho han fet realitat. La meva aposta per la innovació no ha parat, per això seguim innovant des de 1984.