Productes i Serveis

Newsletter

 Subscriviu-vos ara  per rebre en el vostre e-mail informació exclusiva i novetats.

Nom: 
Email:
Accepto les condicions

 

 

 

IGFBP-1
Tests ràpids Salut de la dona

Compartir

comparteix aquesta entrada a Facebook comparteix aquesta entrada a Twitter comparteix aquesta entrada a Menéame comparteix aquesta entrada a Myspace comparteix aquesta entrada a Delicious comparteix aquesta entrada a La Tafanera comparteix aquesta entrada a Technorati comparteix aquesta entrada a MyYahoo

La  ruptura prematura de membranes RPM  normalment es diagnostica mitjançant l'examen físic; però en casos ambigus podria ser  necessari l'ús de kits per confirmar el diagnòstic. Donada la importància del diagnòstic de RPM que pot conduir a tractaments  agressius, la SEGO (societat espanyola de Ginecologia i Obstetrícia)  recomana asegurar el diagnòstic, entre d'altres mètodes, mitjançant la realització de proves ràpides de detecció de biomarcadors en vagina. Així es pot començar el tractament ràpidament només en cas necessari.
 
Aquests kits es basen en la determinació de biomarcadors específics que es troben  en quantitats altes en el líquid amniòtic en comparació amb els que es troben en el fluid vaginal. Molts estudis han demostrat la superioritat de la nova generació d'aquests test no invasius que són molt fàcils d'utilitzar, front als mètodes clàssics, que ja estan sent  obsolets per la seva menor fiabilitat i precisió.
 
Actualment són dos biomarcadors pel rpm de diagnòstic in vitro a de major sensibilitat i especificitat:
 
 •  IGFBP-1. (Factor de creixement insulina com proteïna d'Unió - 1) Portar la proteïna de factor de creixement insulinosimil. Aquesta proteïna és absent en vagina, així la seva presència és important demembrans ruptura.
 •  PAMG-1 placentaris alfa microglobulin-1. Aquesta proteïna és trobat a nivells molt baixos en sang i molt baix en les secrecions cervicovaginal quan chorioamniotic les membranes estan intactes.
 • fFN. (Fetal fibronectina). Se sap amb certesa que aquesta proteïna no ha de ser entre les setmanes 22 i 35 de l'embaràs. Nivells elevats de fFN durant aquest període reflecteixen una alteració en la unió úteroplacentar i s'associen a un major risc de part prematur.
 
Un estudi sobre 1385  dones, va demostrar que no hia diferències estadísticament significatives  quan comparem les dues proves en les mateixes condicions clíniques. IGFBP-1 és l'únic que ha demostrat tenir resistencia  a la presencia de sang a la mostra, mentre que PAMG_1 pot produir falsos positius.
 
Els falsos negatius són rars però es donen quan la prova es realitza passades  més de dotze hores el moment en que es creu que la bossa s'ha trencat (després de més de 12 hores es recomana per  altre tipus d'estudis ja que les proteases vaginals poden degradar la IGFBP_1.)
 
La prova consisteix en un test inmunocromatogràfic molt fàcil de realitzar. El kit Individual conté tot el que necessari per a la prova.
· Hisop  de cotó que s'introdueix a la vagina per l'extracció de la Mostra.
· Un flascó que conté el solvent per extreure la proteïna del hisop.
· Una tira reactiva  que s' introdueix al vial .
 
La lectura del resultat és simple: dues línies vermelles : prova positiva, unalinea vermella : prova negativa. Tots els kits tenen una línia de control de qualitat.
 
 
 
 
 
La prova es pot realizar en 10 minuts. Introduir el hisop a  la vagina ,  prendre la mostra, disoldre al vial , introduir la tira i llegir nomes tard de 15minuts.

Catalogo

Catalogo


Torna al llistat de productes

Potser us interesen aquests productes relacionats

Kits Ràpids JusChek Salut de la dona

Més informació